zondag 8 september 2013

Scaloppa a la pesto

Sneller dan dit kan bijna niet

Ingrediƫnten (2 personen)

  • 2 varkenshaasjes
  • bloem
  • boter
  • glas witte wijn
  • knoflook
  • naar smaak basilicum pesto
  • naar smaak gorgonzola
  • 1 bekertje creme fraiche
  • peper
  • zout
  • peterselie

Bereidingswijze

Snijdt de varkenshaasjes in plakken van ongeveer 2 cm bestrooi ze met peper en zout wrijf ze vervolgens in met de bloem en bak ze in de boter om en om aan. Blus af met de witte wijn. voeg de gehakte knoflook erbij en de stukjes gorgonzola. als de gorgonzola gesmolten is het vuur laag zetten en de creme fraiche en de basilicum pesto erbij doen dit lekker doorverwarmen en dan wat gehakte peterselie erdoor doen. lekker met tagliatelle, pappardelle of gebakken aardappeltjes en een groene salade.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten